ENGELLİLER VAKFI-TÜREV- YILIN BABASINI SEÇTİ?

ENGELLİLER VAKFI-TÜREV- YILIN BABASINI SEÇTİ?

Türkiye Engelliler Vakfi (TÜREV) geleneksel "Yilin Babasi" seçimi 19 Haziran Pazar günü Crowne Plaza / İstanbul-Asia Hotel'de Yemekli Gala olarak gerçekleştirildi?

Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan'ın desteklediği "Gökkuşaği Projesi"nin ilki olan ve Pendik Belediyesi tarafından TÜREV'e engelliler yararina çok amaçlı Eğitim ve Tedavinin yapılması için tahsisi edilen 15.000 m2 alan üzerinde yapımı süren Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı için gerekli para ve mlz.nin toplanması için yıl içinde gerçekleştirdiği organizasyonlarından Türkiye Engelliler Vakfi geleneksel "Yilin Babasi" seçimi 19 Haziran Pazar günü Crowne Plaza / İstanbul-Asia Hotel'de Yemekli Gala olarak gerçekleştirildi?

Yaptığı Etkinliklerle Pendik'te 13.600 m2 alan üzerine kurulacak günde 5000 Engellinin Tedavi, Eğitim ve Bakımı gerçekleştirecek Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi için Bağış toplayarak bünyesindeki engellilere hayat veren TÜREV, bu yıl "Yilin Babasi" olarak Engelli Camiasına ve Yaşam Evi Projesi'ne verdiği destekten dolayı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız'ı seçmiştir. Organizasyonu Vizyon Production/ Atilla Kaplakarslan tarafından gerçekleştirilen ve İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu'nun katılıp konuşma yaptığı geceye Engelli Camiası ve Toplumun her kesiminden kişilerin yer aldığı gecenin Sunuculuğu Okan Karacan, Canlı Performansı ise Türk Sanat Müziğinin Beyefendi Sanatçısı Sami Aksu'nun yanı sıra TÜREV Engelli Çocuklar Dans, Müzik ve Foklklor Grubuda sahne almışlardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.