İSTANBUL BİR GECELİĞİNE MAVİ OLDU!

İSTANBUL BİR GECELİĞİNE MAVİ OLDU!

İstanblue Vodka tarafından düzenlenen ve İstanbul gece hayatına yepyeni bir konsept getiren İstanbul Blue Night sona erdi.

İstanbul'un tam 34 noktasını ve Beyoğlu sokaklarını maviye boyayıp, her yeri müzik ve eğlenceyle dolduran İstanbul Blue Night ile İstanbul eğlence hayatı çok farklı bir deneyim yaşadı.

İstanbul Blue Night'a özel etkinlikler gerçekleşen mekanlardan nublu istanbul @ babylon'da 123 ve DJ Sarp Dakni, Jolly Joker Balans'da Özlem Tekin, Mojo'da Circus ve Roxy'de The Whip, performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinliğin gerçekleştiği tüm mekanlarda İstanblue Vodka'nın sürprizleriyle renklenen gecede Beyoğlu'nun çeşitli noktalarında ünlü müzisyenler sokak performanslarıyla geceye eşlik etti. Odakule'de İlham Gencer piyanosuyla, İstiklal Caddesi'nde Canan Anderson kemanıyla ve Tünel Meydanı'nda da Suat Ateşdağlı plaklarıyla İstanbul Blue Night'a özel sokak performansları sergilediler.

Gece için çeşitli ışık gösterileriyle maviye boyanan Kız Kulesi, Galata Kulesi, Çiçek Pasajı, Tünel Pasajı ve Taksim ve Pera The Marmara Otelleri gibi İstanbul'u İstanbul yapan, şehrin önemli sembolleri büyüleyici manzaralar oluşturdu. İstanbul Blue Night ile bundan böyle her sene Şubat aylarının üçüncü Cuma'sı İstanbul'da her yeri mavi, her yer müzik ve her yer eğlenceye bürünecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.