KANLI NİGAR YILLAR SONRA TİYATRO SALONUNDA!

KANLI NİGAR YILLAR SONRA TİYATRO SALONUNDA!

Usta yazar Sadık Şendil'in iki perdelik unutulmaz tiyatro eseri `'Kanlı Nigar''21 Ekim Cuma günü tiyatronun önemli isimleri ile Adım Tiyatro sahnesinde gösterime giriyor

Birbirinden ünlü isimlerin hayat verdiği Kanlı Nigar'ı bu kez ''Adım Tiyatro'' sahnesinde ''Perihan Savaş'' canlandıracak.

Yaşamı boyunca erkeklerden çok çekmiş olan Nigar'ın tanıştığı adamlara çeşitli tuzaklar kurması ve yaşamını devam ettirmesini konu alan oyunda Kanlı Nigar tüm kocalarını zor durumlara sokarak eğlenir. "Kadını fendi erkeği yendi!" düşüncesinin işlendiği oyunun sonunda izleyenleri güldürürken düşündüren sürprizli bir son bekliyor.

Kanlı Nigar'ın kocalarından "Kasımpaşalı Kabadayı"yaSümer Tilmaç, damadı "Narçın"a Türk Pop Müziğinin başarılı ismi Soner Arıca can verirken Nigar'ın kocalarından ''Agah"aErcüment Balakoğlu, ''Abdi''yeaynı zamanda oyunun yönetmenliğini yapan Müfit Kayacan, ''Acem''e ise Umut Oğuz can veriyor.

''Laz Dursun'' rolünde Hilmi Erdem, ''Bedide'' rolünde Ebru Karaman ve ''Arap Bacı'' rolünde de Ender Gülçiçekseyirci ile buluşacak. İlk gösteriminden beri pek çok defa tiyatro sahnesinde sergilenen ve iki defa da sinema perdesinde izleyici ile buluşan oyun güncellenerek de günümüz şartlarını ironik şekilde anlatan bir anlatımla hazırlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.