Mahser-i Cümbüş Oyuncuları ... SEMİNERDE DERS VERECEKLER...

Mahser-i Cümbüş Oyuncuları ... SEMİNERDE DERS VERECEKLER...

Mavi Eğitim, 7-8 Kasım 2009 tarihlerinde "Profesyonel Sekreterlik ve Yönetici Asistanlığı Zirvesi" gerçekleştirecek. Zirvede "Mahser-i Cümbüş" Oyuncuları da ders verecek.

Mavi Eğitim, 7-8 Kasım 2009 tarihlerinde "Profesyonel Sekreterlik ve Yönetici Asistanlığı Zirvesi" gerçekleştirecek.

The Central Palace Otel'de gerçekleşecek zirve, düzenlenecek farklı oturumlarla, Sekreter ve Yönetici Asistanlarının iş prosesi içinde yer alan hayati alanlarla ilgili özet ve performansta fark yaratabilecek deneyimler, bilgiler sunmayı amaçlamakta. Ayrıca ikinci günün sonunda özel olarak katılımcıların sorularını yöneltip, uzmanlarından cevap alabileceği "sorularınız ve cevaplarımız" oturumu yer alacak. Program, sertifika töreni, kokteyl ve müzik dinletisi ile sonlanacak.

Zirveye katılan her bir katılımcıya Yönetici Sekreteri Gözü İle Yönetici Sekreterliği isimli kitap, zirve programına özel olarak hazırlanmış CD, zirve dosyası ve çerçevelenmiş olarak ofisteki yerini almaya hazır katılım sertifikası bulunan, özel bir "Zirve Çantası" hediye edilecek.

Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuran ÖZTÜRK, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN'in Özel Kalem Müdürü Canan DEMİR, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Gülbin GÖRAL, Danışman Ergun ZOGA, İzmir Sekreterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tülin KAVUKER, Mahşer-i Cümbüş Tiyatrosu Doğaçlama Tiyatro Oyuncusu Özlem TÜRAY, Yönetim Danışmanı Haluk DURMUŞOĞLU, Danışman Sinan BAYRAKTAR, Tiyatro Oyuncusu Cumhuriyet KİPER, Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Öğretim Görevlisi Ünver BAYRAMLI ve Öğretim Görevlisi Orkun ŞEN, Danışman, Dr. Raci HOŞGÖR, Yönetici Koçu Altan ŞAHİN ÖZEN ve Tiyatro Oyuncusu, Drama Eğitmeni Figen İTARCI'nın konuşmacı olarak yer alacağı zirvede; Yönetici Asistanının Mesleki ve Bireysel Özellikleri, Kadın Liderliği, Zor İnsanlarla Başa Çıkma, Etkin Dinleme ve Doğru Soru Sorma Yöntemleri, Zaman Yönetimi, Çalışma Yaşamında Bireysel Kalite, Sekreterlik Meslek Örgütü, Mesleki Etik ve Sekreterlik Etik İlkeleri, Diksiyon, Beden Dilinin Etkin Kullanımı, Görgü ve Protokol, Giyim, İlk İzlenim ve İmaj, Etkin Yazışma Teknikleri, Yönetici Asistanı Gözü İle Yönetici Asistanlığı Mesleği, İngilizce Ofis Yazışmaları, İş Yaşamında Doğaçlama Oyunu ve Yönetim Dili ve Yönetimsel Kavramlar konuları paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.