OYUNCUYU EYLEMCİ SANDILAR!

OYUNCUYU EYLEMCİ SANDILAR!

Valinin koruması oyuncuyu eylemci sanınca... Oyuncuyu sahne dışına sürüklemeye çalıştı

Erzincan Müftülüğü Konferans Salonu'nda sergilenen ''Üvey Karım'' adlı tiyatro eserinde rol gereği kenardan bağırarak sahneye çıkmak isteyen oyuncu, kendisini ''sarhoş bir eylemci'' zanneden vali korumasının müdahalesiyle karşılaştı. Bir anda sahneye çıkarak tiyatro oyuncusunu sahnenin arkasına sürüklemeye çalışan koruma, yaptığı hatayı fark edince, ''Ses tonunun yüksek olması nedeniyle refleks olarak hareket ettim ve kendisine müdahalede bulundum'' dedi.

Erzincan Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'nün daveti üzerine kente gelen Abdullah Şahin NoktaTiyatrosu oyuncuları, ''Üvey Karım'' adlı oyun saat 21.00'de Erzincan Müftülüğü Konferans Salonu'nda sahneledi. Erzincan Valisi Abdulkadir Demir ile Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'un da katıldığı tiyatro gösterisi, Abdullah Şahin Tiyatrosu'nun tanınmış simalarından Muhlis Asan'ın sahneye çıkması ile başladı. 'Lütfen Cep Telefonlarını kapatınız. Tiyatro gösterimiz başlıyor'' anonsunun ardından bağırarak sahneye yönelen Tiyatrocu Muhlis Asan'ı ''sarhoş bir eylemci'' sanan vali koruması Nurullah Ataç bir anda kendisini sahneye attı. Oyuncu Muhlis Asan'ı sahnenin arkasına sürüklemek için çaba sarfeden Ataç, ile oyuncu Asan arasında kısa süreli bir boğuşma yaşandı. Salonun kahkahalara boğulması üzerine yaptığı hatayı fark eden Ataç, daha sonra salonu terketti. Oyuncu Muhlis Asan'da komedi yüklü oyun boyunca her fırsatta korumayla ilgili espri yaptı.

Koruma Nurullah Ataç, Asan'a ''sarhoş bir eylemci'' zannettiği için müdahalede bulunduğunu belirterek, ''Yüzü tanıdık geliyordu. Ama çıkaramadım. Ses tonunun yüksek olması nedeniyle refleks olarak hareket ettim ve kendisine müdahalede bulundum'' dedi. Vali Demir ise yaşanan olayla korumaların her an, her türlü vakaya hazırlıklı olduğunun bir kez daha görüldüğünü söyledi. Üç saat süren tiyatro gösterisinin ardından davetliler oyunculardan imza almak için birbiriyle yarıştı. Tiyatro gösterisinin çıkışında Erzincan Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz da koruma Nurullah Ataç'a espri ile karışık destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.