PETA'NIN SON REKLAMI EROTİK VE MÜSTEHCEN BULUNDU...

PETA'NIN SON REKLAMI EROTİK VE MÜSTEHCEN BULUNDU...

Eylemleriyle adından sık sık söz ettiren hayvan hakları savunucusu PETA'nın pazar günkü Super Bowl (Amerikan futbolu finalleri) sırasında televizyonda yayınlanmak üzere tasarlanan reklamıyla yine ses getirdi.--->Reklamda kullanılan FOTOĞRALARI görmek için

Eylemleriyle adından sık sık söz ettiren hayvan hakları savunucusu PETA'nın yeni reklamı TV için fazla seksi bulundu.

Eylemleriyle adından sık sık söz ettiren hayvan hakları savunucusu PETA'nın pazar günkü Super Bowl (Amerikan futbolu finalleri) sırasında televizyonda yayınlanmak üzere tasarlanan reklamıyla yine ses getirdi.

Görüntüleri internete düşen 30 saniyelik reklam, bazı kesimler tarafından fazla müstehcen bulundu.

Dünyanın dört bir yanında çok sayıda destekçisi olan PETA'nın 2009'daki ilk reklam denemesi NBC engeline takılmıştı. Ancak bu yılki reklamı ilkinden çok daha provokatif görünüyor.

"Sebze Sevgisi" adlı reklam, erotik çağrışımları nedeniyle müstehcen bulundu. Reklam filminde, bikinili kadın modeller, patlıcan, salatalık, domates, brokoli, havuç ve kereviz gibi sebzelerle görüntüleniyor.

Bu yıl Super Bowl'u yayınlayacak olan FOX televizyonunun da yeni reklamı reddetmesi bekleniyor.

Super Bowl, 100 milyon seyirciyi ekran başına çektiğinden reklamlar da büyük önem kazanıyor.

Geçmişte de dertlerini anlatabilmek için seksi reklamları kullanan PETA'ya bugüne kadar çok sayıda ünlü de destek verdi. Bunmardan biri PETA afişi için soyunan oyuncu Alicia Silverstone'du. Amerika'da kurulan PETA, bu yıl 14. yılı olan PETA'nın dünyanın dört bir yanında milyonlarca destekçisi var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.