ŞAMPİYON PİLOT AJDA PEKKAN'A ŞAPKASINI İMZALAYIP ARMAĞAN ETTİ

ŞAMPİYON PİLOT AJDA PEKKAN'A ŞAPKASINI İMZALAYIP ARMAĞAN ETTİ

Raina'da yapılan F1 partisinde gecenin onur konuğu ise geçtiğimiz sene Formula 1'de şampiyon olan İngiliz pilot Jenson Button'dı.

Sahne öncesi Ajda Pekkan ile poz veren Button sempatik tavırları ile dikkat çekti. Ajda Pekkan, Button'a imzalı albümünü verirken, İngiliz pilotda süperstara imzalı şapkasını hediye etti.

Gecenin onur konuğu ise geçtiğimiz sene Formula 1'de şampiyon olan İngiliz pilot Jenson Button'dı. Sahne öncesi Ajda Pekkan ile poz veren Button sempatik tavırları ile dikkat çekti.

Ajda Pekkan, Button'a imzalı albümünü verirken, İngiliz pilotda süperstara imzalı şapkasını hediye etti. Vodafone reklamlarında rol alan ünlü komedyen Şafak Sezer'de Jenson Button ile fotoğraf çektirdi.

Konsere sanat ve cemiyet dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Mine Kalpakçıoğlu, Semiramis Pekkan, Esra Üstünkaya, Ayşe-Hasan Erdem gibi ünlü simalar katıldı. Ahmet Ağaoğlu uzun süre sonra sevgilisi ile görüntülendi. Ağaoğlu geçtiğimiz sene fotoğrafçı çocuğunun annesi Bennu Gerede'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Fotoğraflar; Kenan DEMİROK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.