SEVGİLİLER GÜNÜNDE AŞK ŞARKILARI SÖYLENECEK!

SEVGİLİLER GÜNÜNDE AŞK ŞARKILARI SÖYLENECEK!

Semiha Yankı, Ercan Turgut, İskender Doğan, Kartal Kaan, Bilgen Bengü ve Selçuk Alagöz, Baha Boduroğlu orkestrası eşliğinde ve Çiğdem Tunç'un sunumuyla sahnede olacaklar.

NEREDE O ESKİ AŞKLAR?

Ece Türkiye tarafından yönetilen Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat "Sevgililer Günü" çerçevesinde tüm ziyaretçilerini sevgi dolu şarkılar eşliğinde muhteşem bir nostalji şölenine davet ediyor.

Aşkın, sevginin en güzel söylemleri hep şarkılarla olmuştur. "Nerede o eski aşklar " derken bazen nostaljik filmlerdeki en güzel aşk senaryolarının başrol oyuncuları olmak isteriz.

İşte sevgi ve aşk sözcüklerinin en fazla dillendiği gün olan 14 Şubat'ta bu kez en güzel aşk nağmeleri gerçek sahiplerinden dinlenecek.

Aralarında ; . Semiha Yankı, Ercan Turgut, Hurşit Yenigün, İskender Doğan, Kartal Kaan, Bilgen Bengü ve Selçuk Alagöz gibi Türk Pop Müziği'nin klasik olmuş usta isimleri Baha Boduroğlu orkestrası eşliğinde ve Çiğdem Tunç'un sunumuyla sahnede olacaklar.

Hala kulaklarımızdan gitmeyen ve tüm coşkumuzla şarkılara eşlik edeceğimiz bu muhteşem Türkçe Pop Nostalji konseri 14 Şubat Pazar günü Saat: 15.00'da Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.