Suphi Tekniker… SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Suphi Tekniker… SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Sinema ve Tiyatrosu’nun değerli sanatçısı Suphi Tekniker, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Sunuculuğunu Sevinç Erbulak’ın yaptığı cenaze töreninde sanatçının kardeşi Orhan Tekniker, Türkan Kafadar, Uğurtan Atakan, Ulvi Alacakaptan, Mehmet Esatoğlu, Bora Ayanoğlu, Fatih Mühürdar söz aldılar.

Aile adına konuşan sanatçının abisi Orhan Tekniker “Suphi Tekniker’i anlatmak çok zor. O bir abiden çok, bir babaydı, bir ataydı. Üzerimizde çok büyük emeği var. Onun hakkını ödemek çok zor. Duygularımı ifade etmek çok zor. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin başı sağ olsun.” dedi.

Sanatçının dostları Suphi Tekniker ile nasıl tanıştıklarını, onun çok yönlü biri olduğunu, yazdığı onlarca senaryo ve oyunculuğuyla yeri doldurulamaz bir sanatçı olduğunu anlattılar.

Tören, kürsüde söz alan dostlarının yanı sıra Şehir Tiyatroları Müdürü Oytun Askeroğlu, Genel Sanat Yönetmeni Yardımcıları Emrah Özertem, Can Başak, Salim Dündar ve Şehir Tiyatroları sanatçıları Radife Baltaoğlu, Vildan Türkbaş, Hakan Elbir, Deniz Noyan, Salih Kalyon, Yalçın Boratap, Yalçın Avşar’ın da aralarında olduğu sanat camiasının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.