"UFO"LAR MANKENLERİ TERLETTİ!

"UFO"LAR MANKENLERİ TERLETTİ!

Türkiye'nin İnfrared ısıtıcı pazarının önce firmalarından UFO,5 yeni icadını birbirinden güzel 4 manken eşliğinde tanıttı.

Türkiye'nin İnfrared ısıtıcı pazarının önce firmalarından UFO, 22. Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZÜCHEX'de 5 yeni icadını birbirinden güzel 4 manken eşliğinde tanıttı. Tanıtımında UFO yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşil, Genel müdür Yardımcısı Deniz Yavuz ve şirketin üst düzey yöneticileri ve UFO bayileri de hazır bulundu

UFO biri zenci, biri Özbek ve ikisi Rus mankenin buram buram terlediği tanıtımda, ısıtıcıların yanında Türkiye'de ilk kez sigara içilen alanlardaki pis kokulu ve kötü havayı Ameliyathanelerin hijyenik ortamına getiren UFO O2 ile yine Türkiye'de ilk kez üretilen Ayak ısıtıcı, Carbon Black line siyah ve Crom ile Inox ısıtıcıların tanıtımını aynı anda yaptı

UFO O2, sahip olduğu ileri teknoloji ile soluduğumuz havayı, toz polen, küf, akar, bakteri, virüs sigara dumanı ve kötü kokular gibi kirleticilerden yüksek kaliteli HEPA, Karbon, TIO2, UV filtreleri ve iyon jeneratörü ile filtreleyerek 16 saniyede sağlıklı ve temiz bir hava haline getiriyor.

UFO Genel Müdür yardımcısı Deniz Yavuz, UFO O2'yi Fuarda davetli yüze yakın davetli konuk önünde denedi ve konuklar yapılan bu denemede şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bir cam fanus içine konulan UFO O2, etrafı sigara dumanı ile dolduruldu. Sonra UFO O2 çalıştırıldı ve 16 saniye içerisinde fanusun içerisindeki hava Ameliyathanelerdeki hava ile aynı eş değerde temizledi. Yüz Yılın icadı olarak tanıtılan ve ayda sadece 8 TL'lik bir enerji sarfiyatı yapan UFO O2 tüm Türkiye'de aynı anda satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.