ÜNLÜLER TEKERLEKLİ SANDALYE İÇİN BİRARADA!..

ÜNLÜLER TEKERLEKLİ SANDALYE İÇİN BİRARADA!..

T.C. Cumhurbaskanlıgı Himayelerinde Beyazay'ın yürütüğü "Aşmak için hareket "projesi kapsamında Dostluk Engelliler Spor Kulübü 100 Engelli 100 Ayak Projesini düzenledi. Projede Emre Altuğ ve Aysun Kaya konser verdiler... Bir de defile düzenlendi...

Ahmet Cömert Spor Salonunda Yapılan Organızasyonda Turgay Kıran , Emre Altuğ,Yıldırım Memişoğlu , Güvenç Kurtar , Tuğçe Sarıkaya,Aysun Kaya,Bekir Aslantaş Engelli Sporunda farındalık yaratmak için Tekerlekli Sandalye Basketbol Maçında bir araya geldiler.

GECEDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Emre Altuğ ve Aysun Kaya'nın Engelliler Yararına Konser verdiği  Organızasyonda yapılan Murat Günhan Defilesinde Hülya Yiğitalp, Engin Koç , Ece Pirim,Sibel Demiralp, Miray pekler, Dilek Çelik , Nady Bondar, Pelin Suade , Hande Aras gibi isimler Podyumda Engelliler için yürüdüler.

Organizasyonu Burak Akan'ın Sunulucuğunu Şenol İpek'in yaptığı 100 Engelli 100 Ayak Projesinin Ana Teması Engelli Sporunda fark yaratmak ve Akülü Sandalyeye ihtiyacı olan kişileri Sandalyelerine kavuşturmak.

Organızasyonu üstlenen Burak Akan : Bu Projede Desteklerini esirgemeyen Sevgili Abim Turgay Kırana , Ali Koça, Sadettin Sarana,Kibar Holding ve TAV Havalimanları Holdinge sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Dostluk Engelliler Spor Kulubu Onursal Baskanı Turgay Kıran: Güzel bir proje oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Engelli Kardeşlerimizinde Spor yapabildiğini herkese göstermiş olduk.

Yarın başımıza neler geleceği belli değil o Yüzden Nerede olursa olsun Yardım isteyen Tüm Engelli Kardeşlerimizin Her zaman yanındayız. Ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.

TUĞÇE SARIKAYA’DAN 100 ENGELLİ 100 AYAK KAMPANYASINA DESTEK

Cumhurbaşkanlığı himayesinde “100 Engelli 100 Ayak” sloganıyla Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda ünlülerle bedensel engelli basketbolcular arasında düzenlenen basketbol maçına ünlü manken Tuğçe Sarıkaya da katıldı.

100 tane tekerlekli sandalye alınması için gerçekleştirilen etkinliğe katılan Tuğçe Sarıkaya, basketbol oynarken oldukça heyecanlandı ve duygusal anlar yaşadı.

NEFESİM YETTİKÇE ENGELLİ KARDEŞLERİMİN YANINDAYIM

Sosyal projelere destek olan başarılı sanatçı Aysun Kaya bu kez engellilere destek vermek için sahnedeydi.  

Her yıl bir çok sosyal projeye destek veren ünlü yorumcu  Aysun Kaya önceki gün Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan konserde Engelliler için sahne aldı.

Kaya, Galatasaray'ın eski yöneticisi Turgay Kıran'ında destek olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, engellilere akülü tekerlekli sandalye alınması için konser verdi ve şarkılarını seslendirdi.

Aysun Kaya, konserde albümlerini de dağıtarak engellilerin yüzünü güldürdü. Engellilerin de büyük ilgi gösterdiği ünlü yorumcu “Sahnede nefesim yettikçe hep siz engelli kardeşlerimin yanındayım” sözleriyle büyük alkış topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.