ÜNLÜLERDEN OMURİLİK FELÇLİSİ SPORCULARA DESTEK!

ÜNLÜLERDEN OMURİLİK FELÇLİSİ SPORCULARA DESTEK!

Organizasyonu Banu Noyan'ın yapacağı etkinlikte "Tekerlekli Sandalye Tenis Takımı" sporcuları seslerini duyurmak ve tekerlekli sandalye kampanyasına katkı sağlamak için gösteri maçları gerçekleştirecekler.

Ece Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen Metrocity Alışveriş Merkezi'nde 11 Mart Cuma günü gerçekleşecek organizasyonda, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği bünyesinde yer alan,"Tekerlekli Sandalye Tenis Takımı sporcuları seslerini duyurmak ve tekerlekli sandalye kampanyasına katkı sağlamak için gösteri maçları gerçekleştirecekler.

Organizasyonu Banu Noyan'ın, sunumlarını ise, Kurtlar Vadisi dizisi ile tanınan oyuncu Suat Güzey'in üstlendiği aktivitede; Metin Uca, Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, Sinem Kobal, Helin Avşar, Ege, Tuğba Özay, Pascal Nouma, Süheyl Uygur ve Yavuz Seçkin gibi tanınmış birçok sima engelli sporculara destek olmak üzere organizasyonda yer alacaklar.

Ayrıca Nestle'nin desteği ve Mimar Sinan Üniversitesi'nden profesyonel 5 heykeltıraşın hazırladığı yaklaşık 40 cm. boyundaki "Çikolatadan Çocuklar" heykelleri de yine aynı projeye gelir sağlamak için ünlü müzayedeci Uğur Batur tarafından gerçekleştirilecek bir müzayedeyle satışa sunulacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.