"UNUTMA / UNUTULMA" ZİYARET GÜNLERİ!

"UNUTMA / UNUTULMA" ZİYARET GÜNLERİ!

Son yıllarda ulkemizde başarılı projelere imza atan değerli Makyaj Sanatçısı Arzu Yurter in hazırladığı " Unutma / Unutulma" ziyaret günleri başladı..

Çeşitli Meslek gruplarında çalışmış ülkesine ve ailesine hizmet vermiş ve ömürlerinin geri kalan yıllarında huzurevleri,bakımevleri,hastahaneler gibi sosyal yardım kuruluşlarında yaşayan yurtdaşlarımızı kendi ailemizden, akrabalarımızdan birileri gibi kabulederek özel günlerinde ziyaretlerine gitmek, bazı ihtiyaçlarına cevap vermek destek olmak ve manevi güzellikleri paylaşmak üzere gerçekleştirilecek bir sosyal projedir..

31 Ağustos 2011 çarşamba (Bayramın 2.günü) Koşuyolu Validebağ Öğretmenler Huzurevine gerçekleştirdiğimizilk ziyaretimizde çok renkli ve duygusal sahneler yer aldı..Neşeli ,samimi ortamda Makyaj Sanatçımız Arzu Yurter'in öğrencilerinden oluşan ekibi , saç,makyaj ve el ayak bakımı uyguladılar.

Serap Koç getirdiği kendi tasarımı olan kıyafetlerle yaşlılarımızı sevindirdi.

Mim Sanatı Ustası Robot Adam Mustafa gösterileriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı..

Makyaj Sanatçımız Arzu Yurter'in de sponsor lardan sağladığı hediyelerle Robot Adam Mustafa zarifçe hediyelerini dağıttı..

Sun Kuaför ve ekibi,Konsantre Fikirler reklam ajansıda tam kadro olarak bu değerli ziyarete katkıda bulundular.

Huzurevi sakinlerini olduğu kadar bizide kalpten mutlu eden bu anlamlı ziyaret saat :17.00 da içilen çaylar ve ikramlarla son buldu..

Zaman içinde çok ses getireceğine inandığımız ''UNUTMA & UNUTULMA'' Ziyaret GÜnleri'nde bizlerle gönül birliği yapacak ünlü isimlerle birlikte oluyoruz..

İlk ziyaretimizde bizi sıcacık karşılayan değerli emekli öğretmenlerimize,Bizlere kapılarını açan Koşuyolu Validebağ Öğretmenler Huzurevi müdiresi Sayın Meral Veziroğlu hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.