UYGUR KARDEŞLERİ HAYRETE DÜŞÜREN SERGİ!

UYGUR KARDEŞLERİ HAYRETE DÜŞÜREN SERGİ!

24 Mart tarihinde kapanacak olan Gunther von Hagens'ın Body Worlds sergisini ziyaret etmek için Ankara'ya giden Süheyl ve Bahzat Uygur kardeşler büyük bir hayrete düştüler.

Açıldığı günden bu yana 35 milyonu aşkın ziyaretçi tarafından görülen Gunther von Hagens'ın Body Worlds Orijinal Vücut Dünyası-Yaşam Döngüsü Sergisi, Ankara Kentpark AVM'de sergilenmeye devam ediyor.

Gunther von Hagens'ın Body Worlds Orijinal Vücut Dünyası-Yaşam Döngüsü Sergisi, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle süresi uzatılmıştı. 24 Mart tarihinde kapanacak olan sergiyi ziyaret etmek için Ankara'ya giden Süheyl ve Bahzat Uygur kardeşler büyük bir hayrete düştüler.

Uygur kardeşler; "sergi daha önce İstanbul'a da gelmişti ancak işlerimizin yoğunluğundan ziyaret etme fırsatı bulamamıştık, Mart ayında ülkeden ayrılacağını öğrenince burayı kaçırmayalım istedik. İlk kez böyle bir sergi gezdik. İnsan vücudunun muhteşem ve karmaşık yapısını bu denli sanatsal bir şekilde sergilenmesi bizi hayrete düşürdü.

Zaten yaş ilerleyince insanın kendi bedenine bakışı da değişiyor.Herkesin kendi bedenini tanıması ve keşfetmesi için muazzam bir proje. Her bir eseri aynada kendi bedenimizi inceliyormuşcasına gözlemleme şansı bulduk. Sağlık açısından etkilendiklerini ama işin sanatsal kısmının kendilerini daha fazla etkilediklerini belirten Uygur kardeşler, projenin tekrar İstanbul'a gelmesi halinde tüm aileyi götüreceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.