YAT GEZİSİNDE EĞLENCE TAVAN YAPTI?

YAT GEZİSİNDE EĞLENCE TAVAN YAPTI?

Organizatör Altuğ Öztan ve Bossstation.com un Kurucusu ve Yöneticisi Emel Tılsım Talu'nun organizatörlüğünde yapılan Yat Partisine birbirinden önemli konuklar renk kattı?

Aralarında komedyen Ercan Akışık, Modacı Melek Yargıcı, magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Fenerbahçe Klübü Tercümanı Samet Güzel, fotoğraf sanatçısı Gürsu Koçoğlu gibi elit konuklar Partinin çok eğlenceli ve kaliteli olduğundan söz ettiler. Organizatör Altuğ Öztan yapacakları pek çok güzel organizasyonun olduğunu, hedeflerinde daha büyük ve ses getirecek organizasyonlara imza atacaklarını, 11 Temmuz'daki yat partisinin sadece başlangıç olduğunu belirtti.

Gecenin Basın Danışmanlığını Üstlenen Didem Sarıbıyık ve Günay Erbil Eğlence sektöründeki organizatörlerin sadece parayı düşünerek yaptığı klişe partiler değil eğlenmek isteyen insanların gerçektende eğleneceği sıra dışı parti ve organizasyonlara imza atacaklarını belirti.

"-Eğlenmek bizim için ilk sırada geliyor, para kazanmak daha sonraki iş. Önemli olan insanların gönlünü kazanabilmek ve hep birlikte gerçekten eğlenebilmek diyerek diğer organizatörlere de gönderme yapan Öztan, Etilerde yeni ve çok sıra dışı bir mekanında açılışı için hummalı bir çalışma içerisinde bulunduklarını belirtti.

Altuğ Öztan ve Emel Tılsım Talu'nun ortaklığında açılacak olan mekanın adını sır gibi saklamaları acaba ünlü isimlerin yeni kaçamak mekanı burası mı olacak sorusunu ister istemez akılara getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.