Gülben Ergen-Ronaldinho… KIBRIS’TA BULUŞUYORLAR!

Gülben Ergen-Ronaldinho… KIBRIS’TA BULUŞUYORLAR!

Girne Chamada Prestige Hotel’de 6 Eylül’de düzenlenecek olan “International Summit Awards” gecesine dünya futbolunun efsane isimlerinden Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho onur konuğu olarak katılacak. Gecede Gülben Ergen’de konser vermek üzere sahne alacak.

Pars International Medya organizasyonu ile 6 Eylül'de KKTC'de gerçekleşecek "International Summit Awards" gecesi Girne’de Chamada Prestige Hotel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

submitawards-girne-basin-toplantisi.jpg

Türkiye'den sanat, iş dünyası, spor ve cemiyet hayatından önemli isimlerin davetli olarak katılacakları gecenin basın toplantısına Pars International Medya ortakları Kurban Akar ile Oğuz Ünal Kalafat’ın yanı sıra Chamada Prestige Hotel genel müdürü Yasin Eker, gecenin sunucusu gazeteci Tayyar Işıksaçan ve gecenin kırmızı halı sunucusu Çilem Dağıstanlı katıldılar.

Kurban Akar "Çok önemli bir gecenin tanıtımı için start aldık. Alışılmışın dışında muhteşem bir gece olacak. Ronaldinho’nun Kuzey Kıbrıs’a geliyor olması da çok önemli. Bir dünya yıldızı daha Kuzey Kıbrıs’a gelecek ve bunun yankıları dünyada olacaktır." dedi.

EFSANE FUTBOLCU RONALDİNHO GECENİN ONUR KONUĞU…

6 Eylül gecesi Girne’de Chamada Prestige Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşecek geceye Brezilya ve dünya futbolunun efsane futbolcularından 44 yaşındaki Ronaldinho’da onur konuğu olarak katılacak.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilk kez gelecek olan ünlü futbolcu gönderdiği mesajda Kuzey Kıbrıs’a gelmek için çok heyecan duyduğunu belirtti.

Organizasyonun yapılacağı gecede Gülben Ergen gecenin sanatçısı olarak sahne alacak. Gazeteci Tayyar Işıksaçan, İvana Sert ve Simge Tertemiz ise gecenin sunucuları olacaklar. Gecede ayrıca Belarus’un Eurovision starı olarak tanınan Olga Napoli'de sahne alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.