Hasan Can Kaya... 'ALIKOYMA, MADDE VERME' İDDİALARI!

Hasan Can Kaya... 'ALIKOYMA, MADDE VERME' İDDİALARI!

komedyen Hasan Can Kaya'nın partide tanıştığı genç bir kadını evinde alıkoyduğu için gözaltına alındığı iddia edildi. Konuyla ilgili Hasan Can Kaya açıklama yaptı.

Komedyen Hasan Can Kaya, partide tanıştığı genç bir kadını, evinde alıkoymakla suçlandı. İddiaya göre, genç kadın arkadaşlarına “Beni kurtarın." diye mesaj gönderince polisler harekete geçti.

Bu hafta içinde gerçekleşen olayda; Polisler kadını Hasan Can Kaya'nın evinden çıkardı. Akabinde ise Hasan Can Kaya'yı gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan genç kadın, komedyenden şikayetçi olmadı. Kaya ise serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili sosyal medya platformu X'ten açıklama yapan Hasan Can Kaya, tüm iddiaları yalanlayarak "Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim" dedi.

"İTİBAR SUİKASTI VAR"

İkinci bir paylaşım yapan Hasan Can Kaya, Arkadaşlar itibar suikastı var. Her yere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim." dedi.

Gözaltına alındığı iddia edilen Hasan Can Kaya'dan açıklama: Ahlaksızca iftira - Resim : 1

Hasan Can Kaya açıklaması:

''Adımın geçtiği haberlere konu edilen iddialar hiç bir şekilde doğru değildir. Herhangi bir konuyla ilgili emniyette hiç ifadeye çağrılmadığım gibi hakkımda herhangi bir şikayet veya koğuşturma da yoktur.

İtibar sarsmaya yönelik olduğu açık olan, tamamen gerçek dışı ve ahlaksızca iftiraları üretenlere fırsat verilmemesini rica eder, bu ahlaksızca iftiraları yayanlara yönelik tüm yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla kamuoyuna duyururum.''

 

Kaynak:Odatv.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.