İdil Bilgen… BÜLENT ERSOY'A “ŞABANİYE” DAVASI GELİYOR

İdil Bilgen… BÜLENT ERSOY'A “ŞABANİYE” DAVASI GELİYOR

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi ve Türkiye güzeli unvanını alan İdil Bilgen'den ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a " Şabaniye " davası açıyor. Bülent Ersoy'un tepki çeken sözlerini yargıya taşıyacak olan Türkiye Güzeli kendisine basın yoluyla hakaret edildiği gerekçesiyle tazminat davası açacağı öğrenildi.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a "Şabaniye" davası geliyor. Diva lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, katıldığı bir röportajda Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi İdil Bilgen için söylediği " Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi! Genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim onu" sözleri yargıya taşınıyor.

Kendisine yapılan ve hakaret sınırlarına dayanan bu sözlerinden dolayı ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a dava açacak olan Türkiye Güzeli ünvanını alan Bilgen bir çok ünlü isim tarafından da eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

YORUMLARI KAPATTI 

Öte yandan kendisine yapılan olumsuz eleştiriler ve hakaret içerikli mesajlar yüzünden İdil Bilgen sosyal medya hesabını yorumlara kapattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.